RECHIZITE SI ARTICOLE SCOLARE

Afiseaza: 1-24 din 1268 produse

 Filtre
Rechizite şi Articole Şcolare - SilvesMag
· Pe tot parcursul anului școlar, elevii au nevoie de rechizite școlare. Pentru ca mersul la școală/grădiniță să fie o plăcere , este bine să ținem cont ca produsele școlare să fie de o diversitate și calitate deosebită, toate acestea să fie adaptate nevoilor actuale.
· Cele mai de succes branduri în secțiunea de articole pentru școala din magazinul SilvesMag  sunt reprezentate de mărci precum  Daco, Erich Krause, Herlitz, Koh-I-noor, Schneider, ArtBerry, acestea propun produse școlare cu un raport excelent al prețului, dar și al fiabilității și popularității de care se bucură în rândul tinerilor școlari/preșcolari.
· Articolele școlare ideale pentru clasele 0-8 și grădiniță, sunt reprezentate de Ghiozdane pentru fete și băieți, Penare simple sau echipate, Creioane colorate, Creioane cerate, Acuarele, Caiete școlare și alte accesorii și instrumente de scris.
· Ghiozdanele scolare/grădiniță, reprezintă o alegere foarte dificilădar esențială, deoarece sunt purtate în fiecare zi de către elevi, dacă știi care sunt necesitățile tale pentru acest tip de produs este foarte simplu să faci alegerea corecta. Ghiozdanele sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, cu diverse imprimeuri și coloraturi, au o rezistență sporită la uzura zilnică și dispun de compartimente generoase pentru rechizitele școlare, cărți, caiete, intrumente de scris sau pentru pachetul de acasa.
Spatele acestora este buretat pentru a păstra coloana în condiții optime,       chiar daca in interior se află un volum mare de obiecte. Bretelele se pot configura pe umerii elevilor și dispun de captușire pentru un confort mai mare în timp ce este purtat.
· Creioane color, carioci lavabile, planşe de colorat sau seturi de acuarele pot să fie găsite pe site-ul SilvesMag.ro şi pot să îmbogăţească viaţa micului şcolar.
· Din categorie de rechizite școlare poți alege un bloc de desen pentru a spori  imaginația micuților, utilizând acuarele în culori vibrante, poți  opta pentru un bloc pentru culori acrilice sau în ulei sau unul tip pânză de pictură.
· Acuarelele și pensulele din secțiunile rechizite școlare – reprezintă cele mai apreciate accesorii de către copiii din clasele primare sau gradiniță, acestea au o varietate mare de forme, culori și ambalare. Se utilizează pe blocurile de pictură de 80,100 sau 160 gr. Unele tipuri de acuarelele sunt poziționate în borcănașe de plastic cu închidere și gentuță din plastic pentru depozitare ăi transport în siguranță. Pot varia ca și număr de culori, de la 6 până la 48 de culori pe set, acoperind toate necesitățile școlarilor.
· Pensulele pentru pictat se pot achiziționa în seturi de 6, corpul este confecționat din plastic sau lemn, în formă rotundă cu diferite dimensiuni și vârfuri. Puteți opta pentru pensule cu vârf rotund, oblic sau drept, cu virolă nichelată pentru o rezistență îndelungată. Varfurile acestora sunt realizate din păr sintetic, păr de porc, păr de veveriță, păr de ponei, păr de capră, păr de bovină.
· Vezi oferta SilvesMag.ro, alături de cel mic şi adăugă în coş cele mai colorate, educative, utile şi distractive produse.
· Orele de educaţie pot deveni mult mai interesante şi mai atractive atunci când școlarul/preșcolarul are la îndemână produsele preferate.
 

Suport clienti 09:00-17:00

0745927750 office@silvesmag.ro
142b9159b26908b641a75ccdf124dc0f-us5
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!