Ghiozdane, Rucsacuri si Genti

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Ghiozdane, Rucsacuri si Genti


· Alegerea/achiziționarea unui ghiozdan școlar pentru copilul tău, fie că este vorba despre ghiozdan școlar fete/băieți sau ghiozdan pentru grădiniță, reprezintă o adevărată provocare, asta pentru că acestea trebuie să răspundă peferințelor celor mici şi în acelaşi timp, unor norme de calitate, de care ar trebui să ţii cont.

· Ghiozdane pentru şcoală găseşti, mai ales, la începutul de an şcolar, aproape în toate magazinele, dar sunt magazine, precum SilvesMag, unde găsești ghiozdane școlare/grădiniță, tot timpul anului.

· Totuşi, în alegerea unui ghiozdan școlar, nu ar trebui să ne lăsăm furaţi de prețul cel mai mic. Ceea ce contează în alegerea celui mai bun ghiozdan școlar/grădiniță, pentru fete sau băieți, este calitatea acestuia, ce oferă confort în folosire şi garantează pentru păstrarea aspectului şi a funcţiilor sale pentru cât mai mult timp, spațiul de depozitare, dimensiunile și greutatea.

· Îți propun două repere de care trebuie să ții cont când alegi/achiziționezi un ghiozdan şcoalar/grădiniță:
Ø din punct de vedere al greutăţii, acesta nu ar trebui să depăşească 10% din greutatea corpului celui mic;
Ø în ceea ce priveşte dimensiunile, nu ar trebui să depăşească linia orizontală a umerilor copilului.

· Depăşirea acestor repere o să ducă la solicitarea excesivă a coloanei vertebrale care, pe lângă crearea unui disconfort imens, va avea grave repercursiuni asupra sănătății şi poziţiei ulterioară adoptate de cel mic.
·  
· Astfel, dacă ştii să alegi corect ghiozdanul pentru şcoală, el se poate transforma într-un adevarat medicament pentru spatele micului tău şcolar.  
· SilvesMag, îți pune la dispoziție o listă extinsă de ghiozdane școlare, cu forme și modele diferite, mai mici sau mai mari, pentru fete și baieti la prețuri convenabile pentru absolut orice buget!

Suport clienti 09:00-17:00

0745927750 office@silvesmag.ro
142b9159b26908b641a75ccdf124dc0f-us5
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!